Beste tannlegebehandling for hele familien

Dr. Teresa Garcés McIntyre har embetseksamenn i odontologi fra Universitetet i Barcelona og er spesialist i periodonti (tannkjøttsykdommer).  Hun har også en masse kurs og annen etterutdannelse og videreutdanner seg også innen Prostodonti og Estetisk tannbehandling.

Hun har også fullført en mastergrad i forskning og kombinerer privat praksis med undervisning ved ”Universitat Internacional de Catalunya”. 

Dr. Garces snakker spansk, katalansk, norsk og engelsk.

Sammen med Dr. Garcés arbeider også Dr. Jaume, leder for klinikken og spesialist i implantologi og estetisk fordypning samt Dr. Catalán som er spsialist i ortodonti.

Begge snakker spansk, katalansk og engelsk.

 

06/02/2012

En gruppe på 50 profesjonelle fra Tannhelsetjenesten, underlagt Helse- og omsorgsdepartementet, besøkte odontologisk fakultet

Den 2. juni 2012 besøkte Tannhelsetjenesten i Norge) det odontologisk fakultet ved ”La Universitat Internacional de Catalunya – UiC” Delegasjonen besto av 50 profesjonelle fordelt på tannleger, hygienister og tannlegeassistener.

Gruppen har tidligere besøkt en rekke andre europeiske fakulteter for tannbehandling og hensikten var å lære om litt om driften og fasisilitetene ved fakultetet forøvrig.

Under besøket ble det sammenlignet akademiske erfaringer i de to landene som forskning, undervisningsmetoder, antall elever , praksistimer, etc.

Visitten ble ledet av Dr. Lluís Giner som er dekanus ved fakultetet, mens Dr. Teresa Garcés sto for all tilrettelegging og koordinering.